TAPTE: I begynnelsen vant kvinnen på nettspill, men gikk på en to år lang tapsrekke. Noe hun dekket inn med penger fra morens konto. Dommen fra Asker og Bærum tingrett gir ingen indikasjoner på hvilke spill kvinnen veddet penger om på nett.   Illustrasjonsfoto: Erlend Aas / Scanpix
TAPTE: I begynnelsen vant kvinnen på nettspill, men gikk på en to år lang tapsrekke. Noe hun dekket inn med penger fra morens konto. Dommen fra Asker og Bærum tingrett gir ingen indikasjoner på hvilke spill kvinnen veddet penger om på nett. Illustrasjonsfoto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Spilte bort 1,4 millioner kroner av morens penger

Tapte og tapte på nettspill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 44 år gamle kvinnen fra Østlandet ble introdusert til nettspill av en bekjent og i begynnelsen sto spillelykken kvinnen bi og hun fortsatte å gamble på nettet.

Så begynte hun å tape. Og hun tapte mye. Til sammen skal kvinnen ha gamblet for 1 407 846 kroner. Penger som tilhørte hennes mor.

Ved hjelp av en kodebrikke var hun betrodd tilgang til sin mors konto, noe hun tok i bruk for å dekke det stadig økende tapsprosjektet.

Tilsto I Asker og Bærum tingrett erkjente kvinnen underslaget og i dommen går det fram at kvinnen urettmessig belastet sin mors konto over en periode på over to år, fra 2012 til 2014.

Kvinne ble også dømt for dokumentforfalskning etter å ha forandret datoen på en kontoutskrift. Den falske saldoen viste at det var over en million kroner på morens konto.

Sannheten var mye fattigere. Kun 150 000 kroner gjensto av morens penger etter den to år lange tapsrekka.

Dom Retten konkluderte med at siktede hadde handlet i vinnings hensikt og at underslaget var grovt alene ut fra beløpets størrelse.

44-åringen ble til slutt dømt til ni måneders fengsel og må betale 1 112 965 kroner tilbake til moren.