TRAVLØP: Hesten Movie Q.C. og kusken Eirik Høitomt vant det siste løpet på Leangen Travbane i dag. Bildet er fra et tidligere løp. Foto: HESTEGUIDEN.COM
TRAVLØP: Hesten Movie Q.C. og kusken Eirik Høitomt vant det siste løpet på Leangen Travbane i dag. Bildet er fra et tidligere løp. Foto: HESTEGUIDEN.COMVis mer

Spilte for 105 kroner, vant over 46 millioner kroner

Den tredje største V75-utbetalingen i historien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person spilte i dag med en bong for 105 kroner på Leangen Travbane i Trondheim og gikk hjem 46 030694 kroner rikere.

- Det er jo helt utrolig at det er mulig. Det skal en god porsjon dyktighet og en god porsjon flaks til for å vinne en slik pott. Vinneren har plukket ut de rette hestene, sier Richard Ekhaugen i Rikstoto til Dagbladet.

Vinneren vil være helt anonym, så ikke engang Rikstoto har snakket med den heldige vinneren i dag.

Det var hesten Nuskat som sørget for den store gevinsten.

- Nuskat var den største overraskelsen i dag. Hesten var bare markert på en prosent av bongene som var spilt. Vinnerpotten hadde ikke vært så stor om Nuskat ikke hadde vunnet, sier Ekhaugen.

- Han vant det som vi kaller jokerpotten, den fylles på hver gang det ikke er utbetaling for fem eller seks rette, og i dag var den potten oppe i over 46 millioner kroner, sier Ekhaugen.

Leangen Travbane har fra før utbetalingsrekorden i V75, og fikk i dag nok en plass på pallen.

De to største pottene var 51 125 939 kroner fra Leangen Travbane i 2005 og 50 539 018 kroner fra Jarlsberg Travbane i 2008.