Spinnvilt Obama-påfunn

I ei ny bok kommer Michael Cohen med påstander om president Donald Trumps forhold til Barack Obama.

NYE DETALJER: I ei ny bokbombe kommer det påstander om forholdet til Donald Trump og Barack Obama. Foto: AFP/NTB Scanpix.
NYE DETALJER: I ei ny bokbombe kommer det påstander om forholdet til Donald Trump og Barack Obama. Foto: AFP/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Michael Cohen var i mange år Donald Trumps fikser og personlige advokat, men han er nå også en av mange som har gitt ut bok om presidenten.

I boka «Disloyal: A memoir», som Dagbladet tidligere har omtalt, hevder Cohen blant annet at Trump nærmest var forelsket i Russlands president Vladimir Putins rikdom og innflytelse:

- Trump elsket Putin, hevder Cohen ifølge The Washington Post, som videre skriver at årsaken til denne begeistringen for den russiske presidenten skal ha vært at Trump mente Putin hadde evnen til «å ta over en hel nasjon og styre den som det var hans personlige selskap - som Trump Organization».

Leide Obama-skuespiller

Nå omtaler CNN, som har fått tilgang på boka, nye detaljer om Trumps forhold til sin forgjenger Barack Obama.

Ifølge kanalen skal Trump allerede før han stilte til valg vært svært opptatt av forgjengeren, og blant annet spurt om Obamas fødested.

Cohen hevder at Trump hatet Obama så mye at han leide en såkalt «Fake-Obama», som han brukte i en video der Trump «var nedverdigende overfor den første svarte presidenten, og deretter sparket ham».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer