Spiser kneipp, og liker country bedre enn pop

Sjekk om du likner en Frp-velger.

KJERNEVELGEREN: Ketil Solvik-Olsen (t.h.), Fremskrittspartiets miljøpolitiske talsmann, kjenner seg igjen i partiets kjernevelger. Her sammen med finanspolitisk talsmann Ulf Leirstein og partileder Siv Jensen. FOTO: SCANPIX
KJERNEVELGEREN: Ketil Solvik-Olsen (t.h.), Fremskrittspartiets miljøpolitiske talsmann, kjenner seg igjen i partiets kjernevelger. Her sammen med finanspolitisk talsmann Ulf Leirstein og partileder Siv Jensen. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| GARDERMOEN/OSLO (Dagbladet.no): Dagbladet har gjennom vårens landsmøtesesong gått gjennom de forskjellige partienes kjernevelgere: De statististikkene der partienes velgere er overrepresentert.

• I SV har de ikke sølvtøy, men drikker gjerne billig rødvin.• I KrF leser man ikke aviser, og går gjerne i kirka mer enn 10 ganger i året. Ikke Dagbladet For Frp-velgeren gir også MMI/Synovates undersøkelser en del klare resultater.

De foretrekker å lese VG fremfor Dagbladet, de leser Se & Hør oftere enn snittet, og leser sjeldnere bøker enn andre. Når det gjelder tv-kanaler og radio, foretrekker deTV2 og Radio P4.

På kino går de betydelig sjeldnere enn gjennomsnittsbefolkningen, men tar de seg en tur, ser de gjerne en westernfilm.På tv ser de gjerne Reality-TV, mens interessen for TV-programmer om kunst og kulturliv er svært lav innen målgruppen

Tallene viser at country samt svensk og norsk dansemusikk er favorittene er mer populært hos Fremskrittspartiets velgere enn hos andre.

Nesten full klaffMiljøpolitisk talsmann Ketil Solvik-Olsen scorer ikke 100 prosent på velgertesten. Han foretrekker NRK på tv og liker pop og sølv bedre enn country og gull, men i likhet med kjernevelgerne sine, er han sjelden på kinarestaurant, foretrekker kneipp framfor grovbrød, drar gjerne på bilferie og leser heller VG enn Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer