Spiser seg slank på piller

Artisten og sofasliteren i TV-programmet «O.J.», Peter Garden, ble inspirert av Odd Nerdrum til å ta opp kampen mot kiloene. I løpet av tre måneder har han gått ned 13 kilo. Tungvekteren spiser seg lettere på piller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For fire år siden veide Peter Garden 140 kilo.

- Blodtrykket var faretruende høyt. Jeg var for tung til å trene, for feit til å bevege meg. Nesten ingen slankekurer er uprøvd, men det var ikke før jeg begynte å trene og ta slankepiller at vekta gikk varig ned, sier Peter Garden.

Malt av Nerdrum

Han har også forandret kostholdet, det lærte han av billedkunstneren Odd Nerdrum.

- Jeg satt modell for Odd i et helt år. Kona hans lagde så deilige salater, da lærte jeg mye om hvor viktig kosthold er, sier Garden til Dagbladet.

Nå trener sofapoteten fra fjernsynet to ganger daglig, samtidig som han spiser sunt, drikker mye vann og tar slankepillene «fat-grabbers».

Maraton

Peter Garden mener selv at slankepillene er en viktig årsak til at han har gått ned fra 116 til 103 kilo. I fire måneder har han brukt «fat-grabbers».

I Dagbladets test får Peter Gardens vidunderpiller bare terningkast én.

- Jeg er kjempefornøyd med pillene, men slankingen sitter i hodet. Du må fortelle deg selv at det er viktig å legge om livsstilen, spise kalorifattig mat og mosjonere, sier Peter Garden, som nå løper maraton og har syklet Trondheim-Oslo. For 23 år siden, da han giftet seg, veide Garden 60 kilo. Så langt ned tror han det er umulig å gå nå.

- Men jeg satser på å kvitte meg med enda noen titalls kilo, sier artisten med livsmottoet:

«Innerst inne har vi alle ribbein.»