Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spiste baguette - ble forgiftet

Sandra (7) kastet opp i 15 timer.Jeg var redd dattera mi skulle dø, sier mamma Sylvi Ann Meren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det som skulle bli en kjapp og enkel matbit fra Narvesen-kiosken ved Universitetssykehuset i Akershus, utviklet seg fredag ettermiddag til det reneste mareritt for Sandra (7) og mamma Sylvi Ann. For etter å ha spist en bagett med ost og skinke, ble hun så dårlig at hun kastet opp de neste 15 timene.

-  Hun kom til meg klokka tre fredag og sa hun hadde så vondt i magen. Rett etter det måtte hun kaste opp. Det gikk maks ti minutter mellom hver gang hun måtte spy. Slik fortsatte det helt til i går morges, forteller Sylvi Ann.

Gransker maten

Da Sandra i 22-tida fredag kveld ikke ble bedre, tok Sylvi Ann kontakt med lege. Hun ble umiddelbart bedt om å komme til legevakta i Jessheim, der legepersonell konstaterte matforgiftning.

Nordic Lunsj AS, som produserer bagettene til Narvesen-kiosker over hele landet, lover nå å finne ut hva som er skjedd.

-  Vi setter i gang gransking og etterforskning umiddelbart. Dette er en sak vi ser på som svært alvorlig, sier produkt- og kvalitetsansvarlig, Paul Pedersen.

Krever svar

Sandra var ved 18-tida i går fremdeles preget av sykdommen, men var i bedre form.

-  Jeg var livredd og fryktet hun skulle dø. Jeg krever at de ansvarlige forklarer meg hva som er galt med denne maten, sier Sylvi Ann.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!