Fant genialt «smutthull»:

- Spiste mat for fire kroner dagen

Ved å spise alle måltider i en fornøyelsespark, hevder amerikanske Dylan at han fikk betalt ned studielånet sitt.

SIX FLAGS: I denne fornøyelsesparken kan man gjøre en god handel dersom man ikke er av det kresne slaget. Illustrasjonsbilde: Rickson Davi Liebano / Shutterstock / NTB
SIX FLAGS: I denne fornøyelsesparken kan man gjøre en god handel dersom man ikke er av det kresne slaget. Illustrasjonsbilde: Rickson Davi Liebano / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen barn og voksne er et besøk i fornøyelsesparken et stort høydepunkt, men det er kanskje ikke noe man gjør hver eneste dag.

Amerikanske Dylan fra Santa Clarita i California sier han besøkte fornøyelsesparken Six Flags nesten hver dag i sju år. Ikke for å ta karuseller og kose seg, men for å spise alle sine måltider der.

For den nette summen av fire kroner dagen hevder 33 år gamle Dylan at han sparte nok penger til å betale ned hele studielånet sitt.

- Det var ikke sunt i det hele tatt, sier han til Mel Magazine.

Historien går nå verden rundt, deriblant hos seriøse NPR.

INKLUDERT: I fornøyelsesparken Six Flags kan man få inkludert måltider ved å kjøpe årskort. Foto: Skjermdump fra en meny i 2016 fra Six Flags.
INKLUDERT: I fornøyelsesparken Six Flags kan man få inkludert måltider ved å kjøpe årskort. Foto: Skjermdump fra en meny i 2016 fra Six Flags. Vis mer

Under to kroner måltidet

Det hele skal ha startet tilbake i 2014, hvor nyutdannede Dylan hadde lagt merke til den store fornøyelsesparken gjennom vinduet på det nye kontoret sitt.

Fornøyelsesparken Six Flags reklamerte med at man kunne kjøpe årskort for en sum av 150 dollar, noe som tilsvarer ca. 1260 norske kroner. I tillegg til å da få ubegrenset tilgang til hele fornøyelsesparken og alt av karuseller, var det også inkludert gratis parkering og to måltider om dagen.

1260 norske kroner fordelt på alle årets dager tilsvarer ca. 3,50 kroner per dag, eller ca. 1,70 kroner per måltid dersom man spiser der to ganger om dagen.

Ifølge Mel Magazine la Dylan inn nok tid til å besøke parken i lunsjpausen og reiste tilbake til samme stedet etter han var ferdig på jobb hver dag.

- Jeg tror ikke jeg besøkte matbutikken en eneste gang det første året, skal 33-åringen ha sagt til nettstedet.

- Mye dårlig mat

Selv om han hevdet å ha spart ekstremt mye ved å spise alle måltider i parken, var det muligens ikke like bra for helsa. Maten var, ifølge Dylan, ikke så mye å skryte av.

Det skal stort sett ha variert mellom burger, pommes frites, pizza og bagetter med tilhørende brus, som kunne fylles på.

RØPER: «McDonalds-ansatt avslører» kommer med påstand på Tiktok. Kommunikasjonssjef Veronika Skagestad i McDonalds Norge avviser påstand. Video: Tiktok @dresav92 Vis mer

Heldigvis for Dylan ble menyen utviklet gjennom de neste seks åra.

- Det er fortsatt mye dårlig mat, jeg mener det er fornøyelsespark-mat, så du kan ikke forvente for mye av dem. Men du finner alternativer som ikke er forferdelige, sier elektroingeniøren til nettstedet.

Når parken i tillegg utvidet tilbudet med en dessert, skal det ha begynt å gå ut over vekten til 33-åringen.

- Det var da det ble farlig, skal han ha sagt ifølge Mel Magazine.

Mer enn 2000 måltider

Mannen hevder å ha spist alle sine måltider i parken det første året. Der etter skal han ha gått ned til tre-fire ganger i uka gjennom de neste seks åra. Mye grunnet at han traff sin utkårede kone, som han flyttet sammen med.

Ifølge nettstedet besøker Dylan fremdeles fornøyelsesparken flere dager i uka. Han ser heller ingen grunn til å slutte å besøke parken framover.

- Vi har nettopp kjøpt et hus her, så jeg skal egentlig ikke noe sted. Så lenge de fortsetter å endre menyen, er jeg fornøyd, sier den altetende mannen til Mel Magazine.

Selv om han ikke har den nøyaktige tellingen på hvor mange måltider han har spist i den store parken, så anslår han det til å være godt over 2000 måltider.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer