Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spøkelse til salgs

6 år gamle Collin er redd for bestefars spøkelse. Nå er det til salgs på eBay.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Collins mor, Mary Anderson, har valgt en utradisjonell kur for å få bukt med sønnens frykt for at bestefaren skal returnere som spøkelse.

Under overskriften «Dette er ingen spøk», har hun lagt «spøkelset» ut på auksjon på nettstedet eBay, skriver AP.

- Collin kom og fortalte meg hvor redd han var. Han sa at bestefar døde her, og at han er slem. Collin mener at spøkelset hans er i huset, sier Mary.

Foreløpig har det dukket opp 34 bud på spøkelset. Skal det bli ditt må du toppe det høyeste budet som til nå er på 78 amerikanske dollar. For at frykten for spøkelset ikke skal ramme eventuelle kjøpere forsikrer Mary Anderson at faren var den beste og snilleste far som tenkes kan.

Responsen har slett ikke vært til å spøke med. En potensiell kjøper skrev til Mary Anderson og fortalte at han brast i gråt når han leste annonsen.

For at hun faktisk skal ha noe å sende til høystbydende, har hun lagt ved farens spaserstokk.

Mary Anderson har en liten henstilling til den som måtte få tilslaget. - Jeg ber om at du sender et brev til Collin etter at du har mottatt spaserstokken. Det er fint hvis du forsikrer Collin om at spøkelset er der sammen med deg, og at dere har det bra sammen, skriver hun. Pengene skal brukes til å kjøpe en fin presang til Collin.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media