Sponheim: - Arrogant av Andersen

Regjeringen varsler at meldingen om Nav først kommer 20. mars.

ENIGE: Både Venstre og Frp hamrer løs mot arbeidsminister Dag Terje Andersen (Ap) etter at statsråden i dag annonserte sine tiltak for å møte krisen i Nav.
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
ENIGE: Både Venstre og Frp hamrer løs mot arbeidsminister Dag Terje Andersen (Ap) etter at statsråden i dag annonserte sine tiltak for å møte krisen i Nav. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Uklokt og arrogant, sier Venstre-leder Lars Sponheim om at regjeringen varsler at meldingen om Nav først kommer 20. mars.

- Skulle bare mangle

Nyheten fra arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen (Ap) mandag om at Nav får beholde de midlertidige ansatte som etaten hadde ved inngangen til 2009, mener Sponheim ikke er noe å rope høyt om:

- Det skulle bare mangle! var Venstre-lederens umiddelbare kommentar.

At meldingen til Stortinget om Nav er lovet å komme senest 20. mars, er altfor sent, mener Sponheim:

Ferie

- Det er nå to uker siden en samlet opposisjon ba om en bred redegjørelse. I mellomtiden har statsråden vært på ferie og nå sier han at han først kommer til Stortinget i slutten av neste måned. Det er både uklokt og arrogant, sier han til NTB.

Sponheim tror at Andersen snart er den eneste som mener at han har oversikt og kontroll over utviklingen i Nav.

- Utsetter Nav

Forslaget om å utsette neste steg i reformen, som statsminister Jens Stoltenberg (Ap) la fram søndag, er ifølge Sponheim «helt feil strategi og en fallitterklæring».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer