Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sponser russebussen til Krohn Devolds datter

Den Norske Turistforening (DNT) har som politikk at de ikke sponser. I år gjør de et unntak for å sponse russebussen til generalsekretær Kristin Krohn Devolds datter.

RUSSESPONSOR: Ifølge markedssjef Egil Hurum var det han som besluttet å sponse russebussen etter at Krohn Devolds datter tok direkte kontakt med ham. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
RUSSESPONSOR: Ifølge markedssjef Egil Hurum var det han som besluttet å sponse russebussen etter at Krohn Devolds datter tok direkte kontakt med ham. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russebussen til Kristin Krohn Devolds datter er ifølge DNT den eneste russebussen de noen gang har sponset, melder NRK.

- Vanligvis sponser vi ikke i det hele tatt, men vi har i det siste hatt søkelys på ungdom og ønsker flere medlemmer i DNT Ung. Vi synes da det hadde vært morsomt med en russebuss hvor vi hadde en person til stede som kunne være ansvarlig for at det var en ordentlig buss vi sponset, sier markedssjef i Turistforeningen, Egil Hurum til NRK.

Turistforeningen har gitt 5.000 kroner til bussen. Det tilsvarer kontingenten til nær 30 DNT Ung-medlemmer.

Ifølge markedssjef Egil Hurum var det han som besluttet å sponse russebussen etter at Krohn Devolds datter tok direkte kontakt med ham.

Ifølge Hurum har Turistforeningen gjort et unntak fra sponsorreglene fordi det ikke er snakk om sponsing i stor skala, og fordi de vil «være til stede i miljøer hvor ungdom treffer annen ungdom på en forhåpentligvis positiv måte».

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media