Sponses med luksussmykker

Tre - fire ganger i året får Siv Jensen påfyll av nye smykker fra sponsoren sin.

GULL VERD: Designeren Van Bergen er godt fornøyd med at Siv Jensen promoterer smykkene deres. Her har Jensen på seg et smykke i skinn, sølv og gull til en verdi av 8000 kroner. Anledningen var krigsveteranenes protestaksjon i juli i år. Foto: Morten Holm / Scanpix
GULL VERD: Designeren Van Bergen er godt fornøyd med at Siv Jensen promoterer smykkene deres. Her har Jensen på seg et smykke i skinn, sølv og gull til en verdi av 8000 kroner. Anledningen var krigsveteranenes protestaksjon i juli i år. Foto: Morten Holm / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er kjempegøy! Siv Jensen er en av Norges mest profilerte kvinner, så dette er vi veldig glad for, sier salgsdirektør May Irene Bækkevold Andersen.

Siv Jensen har hatt smykkeavtalen med Van Bergen Design i fem år, og er stadig å se med nye smykker når hun viser seg i offentligheten og i media.

- Vi fikk avtalen med Siv via en venninne av meg som kjenner henne. Hver tredje til sjette måned er jeg på Stortinget og pusser opp og bytter ut smykkene, forteller Andersen. Hun legger ikke skjul på at avtalen er av stor markedsføringsverdi for selskapet.

Verdt 20 000 Smykkene som Siv får låne er verdt mellom 4000 - 20 000 kroner stykket. Smykkene er laget av edle metaller som gull, sølv og diamanter, gjerne med naturstein. De kan kombineres på mange forskjellige måter.

- Sjøstjernelåsen er blitt selve Siv-smykket, forteller Andersen.

Siv Jensen er glad for å få bære smykkene.

- Jeg er stolt av å promotere norsk design, og det er grunnen til at jeg har inngått låneavtalen. Jeg har ingen økonomisk interesse i dette, sier Siv Jensen.

Hun forteller at hun viser dem fram der det er naturlig å ha dem på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer