Sponset seg selv

Frimurer i Trondheim Renholdsverk sponset losjebrødrene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Det var i fjor at daværende administrerende direktør for Trondheim Renholdsverk (TRV) Erik Jondum inngikk en sponsoravtale med frimurerlosjen i Trondheim. Jondum er selv medlem av denne losjen, melder Adresseavisa.

I følge avisa hadde sponsoravtalene direktøren inngikk med flere selskaper og organisasjoner en totalverdi på 860 000 kroner. Avtalen med losjen skal ha vært verdt 11 000 kr. Styret hevder at de ikke kjente omfanget av avtalen, men har den siste tiden jobbet med skaffe seg oversikt over alle sponsoravtalene til renholdsverket.

- Avtalen med Frimurerlosjen kom mildt sagt overraskende på oss. Når vi får trukket pusten, skal vi gå gjennom samtlige avtaler på en kynisk, bedriftsøkonomisk måte, sier styreleder Stig Klomsten i Trondheim Renholdsverk til avisen.

Frimurerlosjen er ikke akkurat kjent for sin åpenhet. Da daværende stormester Magne Nygaard gjestet Frimurerlosjen i Trondheim i juni i fjor, sa han til Adresseavisa:

- Det er viktig for oss å beholde den gåtefulle spenningen som er en del av vår profil.

Styreleder Klomsten sier til Adresseavisa at han og styret ikke før nå har kjent omfanget av TRVs sponsorvirksomhet - og heller ikke hvem det kommunalt eide selskapet har gjort avtaler med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer