Spor av listeria i kalkunsnacks

Forbrukere som har Grilstad Kalkunsnacks liggende må kaste det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et mindre parti med Grilstad Kalkunsnacks inneholder spor av listeriabakterien. Matvaren er fjernet fra hyllene i butikkjedene.

Det var en intern rutinekontroll som avslørte spor av listeriabakterien. Partiet testes videre for å se om partiet inneholder mengder som kan representere helsefare.

- Vi vet nå at Coop og NorgesGruppen på vår anmodning har trukket kalkunsnacksen fra butikkhyllene, sier konsernsjef i SPIS Grilstad, Leif Stråtveit, til NTB.

Produktet er merket med Lotnr L73935 og har holdbarhetsmerking 01.04.08. Det er produsert 400 kilo av varen, og disse er solgt gjennom kjeder i Coop og NorgesGruppen.

Forbrukere som har Grilstad Kalkunsnacks liggende må kaste dette. Listeria er en bakterie som kan medføre helsefare for personer med nedsatt immunforsvar.

- Etter rutinekontrollen valgte vi å ta våre forholdsregler. Det er så langt vi kjenner ingen som er blitt syke, sier Stråtveit.

Konsernsjefen sier de nå vil avvente testresultatene som vil avdekke om eller i hvor stor grad det er helsefare forbundet med å spise kalkunsnacksen.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer