Forsvant med mystisk person:

Spor etter Emilia (20) ni døgn etter

Den andre forsvinningssaken som ryster Sverige.

SPOR NÆR HJEMMET: Ni døgn etter at Emilie Lundberg forsvant fra sin leilighet i tettstedet Tollarp i Skåne, har Telenor-spor bidratt til stor leiteaksjon ved elv. Foto: Fikk.se/Missing People.
SPOR NÆR HJEMMET: Ni døgn etter at Emilie Lundberg forsvant fra sin leilighet i tettstedet Tollarp i Skåne, har Telenor-spor bidratt til stor leiteaksjon ved elv. Foto: Fikk.se/Missing People. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To forsvinningssaker med unge kvinner under mistanke om kriminelle omstendigheter har opprørt Sverige de siste to ukene.

Nå er etterforskningen og de store leteaksjonene etter Wilma (17) og Emilia (20) i ferd med å gi svar - med fatalt utfall i begge sakene.

Wilma Andersson ble sist sett i Uddevalla 14. november. Politi og letemannskap fra de frivillige organisasjonene Missing People og Fikk har funnet spor underveis, først restene av Wilmas oppbrente sko.

Sist torsdag kveld 28. november opplyste politiet at de har funnet en kroppsdel som utelukker at Wilma er i live. Politiet har ikke opplyst noe mer om funnet per søndag kveld.

Få dager etter at Wilma (17) forsvant, ble hennes 22 år gamle ekskjæreste pågrepet og siktet for å skjule en forbrytelse. Han nekter.

Ved elv

I kveld pågår en stor politiaksjon i et avsperret område ved en elv der siste elektroniske spor etter Emilia Lundberg er registrert nær tettstedet Tollarp ved Kristianstad i Skåne.

Det er mer enn ni døgn siden hun sist ble sett ut på vei ut fra leiligheten sin og blokka i Tollarp sammen med en mystisk person som ennå ikke er identifisert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer