Spør Hallgeir om skatten

Ekspertene svarte leserne i nettmøte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dagbladets økonomiekspert Hallgeir Kvadsheim og eksperter fra Skattebetalerforeningen svarte på  spørsmål om skatten, i nettmøte på Dagbladet.no fra klokka 10 til 12 i dag.

Forrige søndag gjenga vi en del av Hallgeirs beste tips for årets selvangivelse. Der kunne du blant annet få følgende råd og tilhørende forklaringer:

Er du i tvil om en inntekt? Ikke før det opp!  Er du i tvil om fradrag? Før det opp! I tillegg til det meste du trenger å vite om alt fra foreldrefradrag, skatt av internett-, avis- og mobilordninger, firmabil, fradrag for refinansiering, smarteste fordeling av renteutgifter, og mye mye mer.

I dag har en lang rekke lesere fått svar på akkurat de spørsmålene de selv satt med over selvangivelsen. Det er sikkert noe nyttig for deg og her, så les svarene og tipsene til alle andre her:

<B>SVARER PÅ DINE SPØRSMÅL: </B>Skatteadvokat Gry Nilsen (til venstre) og Advokatfullmektig Tonje Johnsrud i Skattebetalerforeningen svarer på dine spørsmål om skatten, sammen med Dagbladets Hallgeir Kvadsheim.
<B>GIR RÅD: </B>Hallgeir Kvadsheim og Skattebetalerforeningen svarer på dine spørsmål fra kokka 10, på Dagbladet.no.