Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spør Per-Kristian Foss

Etter flere ukers ferie i Frankrike er Per-Kristian Foss klar for å svare på spørsmål om alt fra rentefest til grensehandel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjennom Dagbladet kan du i sommer stille spørsmål til en rekke kjentfolk fra politikk, næringsliv og underholdning. Nå står finansminister Per-Kristian Foss for tur.

Siden desember i fjor har renta gått ned med tre prosentpoeng. Til Dagbladet i juni fortalte finansministeren at han bruker rentegevinsten som folk flest, nemlig på nye klær og god vin istedenfor sparing. Nå er det snart et nytt rentemøte og eksperter spår at rentefesten er slutt. Er finansministeren enig i det?

Grensehandelen har også gått ned, slik regjeringen hadde håpet.

Foss har varslet at vi ikke kan vente oss store skattelettelser til neste år.

Lurer du på om det er et løftebrudd fra regjeringens side?

Finansministeren har nylig avsluttet ferien sin i Frankrike sammen med partneren Jan Erik Knarbakk. Nå han du spørre Per-Kristian Foss om akkurat det du vil, og mange av leserne vil få svar på sine spørsmål når Dagbladet presenterer sommerintervjuet i løpet av de nærmeste dagene. Send inn ditt spørsmål nå!

<B>MØT FOSS:</B> Send inn dine spørsmål til finansministeren nå!