FORKLARER SEG: Peter Madsen fortsetter sin forklaring for retten førstkommende onsdag. Det er ventet at han blant annet vil bli konfrontert med sine mange forskjellige forklaringer om hva som skjedde med den svenske journalisten Kim Wall. Bildet er fra da han ble reddet i land dagen etter turen med Kim Wall. Da sa Madsen at han hadde sluppet henne av kvelden i forveien. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/Reutersv
FORKLARER SEG: Peter Madsen fortsetter sin forklaring for retten førstkommende onsdag. Det er ventet at han blant annet vil bli konfrontert med sine mange forskjellige forklaringer om hva som skjedde med den svenske journalisten Kim Wall. Bildet er fra da han ble reddet i land dagen etter turen med Kim Wall. Da sa Madsen at han hadde sluppet henne av kvelden i forveien. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/ReutersvVis mer

Dette vet vi om Peter Madsen dagen Wall forsvant:

Sporene, bevegelsene, planleggingen

Drapstiltalte Peter Madsen ble observert av mange på dagen og i timene før han og Kim Wall seilte fra land.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

På onsdag fortsetter rettssaken mot drapstiltalte Peter Madsen (47). Et viktig moment for politiet har vært å kartlegge alt man vet om Madsens bevegelser, handlinger og kontakt med andre mennesker i tida før Kim Walls død.

- Alle observasjoner av ham og alt som kan si noe om hans væremåte denne dagen sammenholdt med hans væremåte over tid, vil være av betydning i saken, sier Per Angel, som ledet Åsteds- og ID-gruppa til Kripos i en årrekke.

Dagbladet har samlet informasjon om Madsens bevegelser i timene før han og Wall seilte fra land, rundt klokka 19 den 10. august i fjor.

Oversikten viser at Madsen ble observert ved kaia på morgenen denne dagen og at han hadde et filmteam på besøk i verkstedet sitt i drøye fire timer etter det. Litt etter klokka halv fem snakket han med Wall i telefonen. Deretter tok det mer enn to timer før han igjen sendte henne en melding der han skrev at ubåten var klar.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn