Dette vet vi om Peter Madsen dagen Wall forsvant:

Sporene, bevegelsene, planleggingen

Drapstiltalte Peter Madsen ble observert av mange på dagen og i timene før han og Kim Wall seilte fra land.

FORKLARER SEG: Peter Madsen fortsetter sin forklaring for retten førstkommende onsdag. Det er ventet at han blant annet vil bli konfrontert med sine mange forskjellige forklaringer om hva som skjedde med den svenske journalisten Kim Wall. Bildet er fra da han ble reddet i land dagen etter turen med Kim Wall. Da sa Madsen at han hadde sluppet henne av kvelden i forveien. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/Reutersv
FORKLARER SEG: Peter Madsen fortsetter sin forklaring for retten førstkommende onsdag. Det er ventet at han blant annet vil bli konfrontert med sine mange forskjellige forklaringer om hva som skjedde med den svenske journalisten Kim Wall. Bildet er fra da han ble reddet i land dagen etter turen med Kim Wall. Da sa Madsen at han hadde sluppet henne av kvelden i forveien. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/Reutersv Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På onsdag fortsetter rettssaken mot drapstiltalte Peter Madsen (47). Et viktig moment for politiet har vært å kartlegge alt man vet om Madsens bevegelser, handlinger og kontakt med andre mennesker i tida før Kim Walls død.

- Alle observasjoner av ham og alt som kan si noe om hans væremåte denne dagen sammenholdt med hans væremåte over tid, vil være av betydning i saken, sier Per Angel, som ledet Åsteds- og ID-gruppa til Kripos i en årrekke.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vinterferiekampanje - Les Dagbladet Pluss i 3 måneder for kun 1 kroner! Spar mer - Les mer!

Vinterferiekampanje

1,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer