Sporene etter Sigrid (16) stopper 300 meter hjemmefra

Her ble mobiltelefonen og skoene hennes funnet.

BEKYMRET: Innsatsleder Brian Skotnes i politiet ledet i dag arbeidet i nabolaget på Østensjø. Foto: Christian Roth Christensen
BEKYMRET: Innsatsleder Brian Skotnes i politiet ledet i dag arbeidet i nabolaget på Østensjø. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 02800. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): I ettermiddag var det gått over 16 timer siden den siste observasjonen av 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne på Østensjø i Oslo, og politiet holder ennå alle muligheter åpne.

- Dette er en sak vi ser svært alvorlig på, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

I ettermiddag har svært mange venner og naboer meldt seg som frivillige for å hjelpe familien med å finne jenta. Boligområdet ligger i nærheten av flere populære turområder som blir brukt som utgangspunkt.- Vi er rundt fem som leter her i nabolaget, mens resten er dratt til områder blant annet i Bøler og Skullerud, sier en av de frivillige til Dagbladet.Den offisielle leteaksjonen, som pågikk i et stort område ble foreløpig avviklet i formiddag fordi politiet ikke hadde noen nye holdepunkter å starte søk fra.

- Saken er nå i en etterforskningsfase. Men det pågår et stort frivillig søk der 60-70 personer leter i området, sier politiets innsatsleder Brian Skotnes på stedet til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer