Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hagen-forsvinningen

Sporene som «aldri» forsvinner

Nøye analyser av spor på åstedet i dag, kan gi resultater mange år senere. - Spor fra åstedet er valuta i banken for politiet, sier tidligere ID-sjef i Kripos.

SYSTEMATIKK OG TÅLMODIGHET: Det er et pluss for etterforskningen i saken i Lørenskog at sporsikringen kom i gang tidlig. Det kan likevel gå lenge før den møysommelige jobben gir resultater, sier tidligere åsteds- og ID-sjef i Kripos, Per Angel. Arkivfoto: Jacques Hvistendahl, Dagbladet.
SYSTEMATIKK OG TÅLMODIGHET: Det er et pluss for etterforskningen i saken i Lørenskog at sporsikringen kom i gang tidlig. Det kan likevel gå lenge før den møysommelige jobben gir resultater, sier tidligere åsteds- og ID-sjef i Kripos, Per Angel. Arkivfoto: Jacques Hvistendahl, Dagbladet. Vis mer

Siste sikre livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen skal ha vært en telefonsamtale klokka 09.14 dagen hun forsvant 31. oktober i fjor.

- Hvor viktig er det at ektemann kontaktet politiet ved 14-tiden samme dag, en halvtime etter at han kom hjem og fant at kona ikke var der ?

- Det kan være veldig viktig. Spor fra åstedet er valuta i banken for politiet. Derfor er det viktig at politiet har kunnet sikre tekniske og biologiske spor så kort tid etter.

Konklusjonen kommer fra en av landets fremste eksperter på kriminaltekniske spor, Per Angel. Nå pensjonist etter politikarrieren, og inntil for et år siden mangeårig sjef for åstedsgruppa og ID-gruppa i Kripos.

Da Dagbladet ber om en vurdering av de kjente sporene i Hagen-saken og utsiktene for å finne en løsning, understreker Angel at han ikke på noen måte er involvert i etterforskningen og ikke vet mer enn andre gjør gjennom media.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?