Politisk attentat

Sporet som kan gi svar på hvem som står bak Wara-angrepet

Hyssingen som var forsøkt påtent, og festet til bensintanken på bilen til justisminister Tor Mikkel Wara, kan avsløre hvem som sto bak attentatet.

JAKT: PST jakter nå på den eller de som tagget ned huset til justisminister Tor Mikkel Wara. Spor på hyssingen som ble brukt for å forsøke å tenne på bilen til Wara, kan avsløre gjerningspersonen. Foto: HRS / Privat
JAKT: PST jakter nå på den eller de som tagget ned huset til justisminister Tor Mikkel Wara. Spor på hyssingen som ble brukt for å forsøke å tenne på bilen til Wara, kan avsløre gjerningspersonen. Foto: HRS / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) jobber for fullt for å avsløre og pågripe den eller de som natt til forrige torsdag forsøkt å tenne på bilen til justis-, beredskaps- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara.

Samtidig ble både bilen og huset til Tor Mikkel Wara nedtagget og griset til.

Seniorrådgiver Martin Bernsen i PST bekrefter at sikkerhetspolitiet, som har ansvaret for å etterforske saken, ikke har noen mistenkte. PST holder alle muligheter åpne.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer