Sporet som kan løse mysteriet

Politiet håper at et skoavtrykk kan hjelpe dem på vei til å løse forsvinningsmysteriet.

LØRENSKOG-FORSVINNINGEN: Politet ber om tips etter funn av skoavtrykk ved boligen der Anne Elisabeth Hagen forsvant. Video: Christian Wehus / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM/OSLO (Dagbladet): 301 dager etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog, slipper politiet i dag ny informasjon fra boligen til 69-åringen og hennes milliardærektemann. Politiet har tidligere holdt kortene tett til brystet om detaljene og hvordan det så ut på åstedet samt hvilke spor man har samlet inn.

I dag kunne imidlertid politiinspektør Tommy Brøske gå ut med et bilde av et skoavtrykk funnet på åstedet.

- Avtrykket er funnet på et sted og avsatt på en slik måte at politiet vurderer det som sannsynlig at det tilhører en gjerningsperson, sier Brøske på pressekonferansen.

Flere avtrykk

Dette er det eneste skoavtrykket som er funnet på åstedet, som politiet ikke har klart å finne en eier til. Brøske bekrefter at det er avsatt flere skoavtrykk fra samme skosålemønster på stedet.

Han bekrefter også at slike avtrykk også er funnet innendørs i Hagen-boligen.

Det er flere måneder siden boligen ble frigjort til familien, og politiets arbeid ansett som avsluttet på stedet. Dette til tross, Brøske var i juni tydelig på at huset ved Langvannet fremdeles var sentralt i etterforskningen, og at svaret kan ligge der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer