Sporløst borte

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Lene Riise (19) fra Osterøy utenfor Bergen har vært sporløst borte siden forrige lørdag. Hun hadde ikke mobiltelefonen med seg da hun forsvant. Politiet har heller ikke registrert noen bevegelser på bankkontoen hennes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har i dag ingen indikasjoner på at hun er utsatt for noe kriminelt, men denne saken er absolutt prioritert, sier assisterende politimester Geir Gudmundsen ved Hordaland politidistrikt.

- Jeg tror vi skal finne jenta i live.

Praksisplass

Lene Riise ble meldt savnet torsdag, etter å ha vært borte siden forrige lørdag. Politiet utelukker ikke at jenta kan ha omkommet, og har allerede søkt i området der hun sist ble sett.

Lene Riise fikk nylig praksisplass i en butikk, men har ikke vært på jobb siden 28. september. I går ble slekt og venner av jenta avhørt, men ingen kan bekrefte om hun hadde noen reiseplaner.

- Vi fortsetter etterforskningen av denne saken i helga, sier Gudmundsen.

Ble sett

19-åringen ble sist observert i Brakvatn-Daltveit-området lørdag 4. november mellom klokka 18 og 19. I løpet av fredagen var to vitner inne til avhør hos politiet i Hordaland. En jente som kjenner Riise forklarte at hun hadde sett venninna denne uka ved Valestrandsfossen, ikke langt fra hjemmet til den savnede jenta.

Et annet vitne kontaktet politiet etter at han så bilde av Riise i lokalavisa. Han kjenner ikke den savnede jenta fra før, men mente han hadde sett henne ved Lindås.

Til sammen 17 mannskaper fra Osterøy hjelpekorps og politiet var torsdag med på et resultatløst søk i dette området. 19-åringen bor i eget hus i Vardalen i Valestrand-området.

Trenger tips

Lensmann Hallvard Hauge på Osterøy opplyser at politiet er svært interessert å komme i kontakt med personer som har sett jenta etter at hun forsvant.

- Det er viktig at publikum hjelper oss, sier Hauge.

BORTE: 19 år gamle Lene Riise ble meldt savnet på torsdag etter å ha vært borte siden forrige lørdag.
SIST SETT: 19-åringen ble sett i Brakvatn-Daltveit-området lørdag 4. november mellom klokka 18 og 19.