Sporløst forsvunnet etter firmafest

Prem (28) sist sett på utestedet Cosmo i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har i flere dager lett etter 28 år gamle Prem Gurung, som ble meldt savnet etter at han dro på byen sammen med kolleger natt til søndag 21. januar. Nå frykter politiets savnet-gruppe at mannen har blitt utsatt for noe kriminelt eller en ulykke.

28-åringen har siden mai 2006 vært ansatt ved «Dubliner Pub» i Rådhusgata i Oslo, og deltok på en firmafest natta han forsvant. Etter å ha hygget seg på arbeidsplassen dro de ansatte videre til ulike utesteder i sentrum. Den siste kjente observasjonen av Gurung ble gjort sent om kvelden på utestedet Cosmo i Ruseløkkveien i Vika.

Det siste holdepunktet politiet har er en registrering på mannens mobiltelefon klokka 02.56 natt til 22. januar.

- Det er veldig rart at han har blitt borte på denne måten. Det har ikke vært noen bevegelser på bankkontoen hans etter dette tidspunktet. Arbeidsgiveren ved Dubliner Pub har opplyst at savnede er svært pliktoppfyllende og at han aldri har hatt noe fravær fra jobben, understreker krimvaktleder Rune Henden overfor Dagbladet.no.

Gurung er asylsøker fra Nepal og bor i et bofelleskap med tre andre landsmenn i 4. etasje i Trondheimsveien 149 på Sinsen.

- Han skal være i alminnelig god form, og beskrives som meget glad og fornøyd. Han skal ikke misbruke noen form for rusmidler, opplyser politiet i etterlysningen av asylsøkeren.

Prem Gurung er 1,75 meter høy, rundt 75 kilo, og har normal kroppsbygning. Han har lysebrun hudfarge, skulderlangt hår, glatt hårstruktur og brune øyne. Han behersker engelsk i tillegg til sitt morsmål.Hvis du har sett 28-åringen eller har andre opplysninger om saken, ta kontakt med krimvakta ved Oslo politidistrikt på telefon 22 66 99 66.

Om du vil kontakte Dagbladet gjør du det med sms til nummer 2400, epost til
2400@dagbladet.no eller på telefon 24 00 00 00.

<B>SAVNET:</B> Over en uke etter at Prem Gurung (28) forsvant etter en bytur har politiet ingen holdepunkter på hva som har skjedd med ham.