Sporløst forsvunnet

To menn fra narkomiljøet i Sauda har vært borte i over én måned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har nå begynt å lete langs flere veistrekninger.

- Det er så langt ikke gjort noen funn, men en mulighet er at de kan ha kjørt ut av veien på et avsidesliggende sted, og ikke blitt funnet, sier operasjonsleder Harald Myklebust i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Søkene etter de to og bilen startet tirsdag på strekningene mellom Sauda og Ropeid, Ropeid og Røldal og Røldal og Sauda, skriver Haugesunds Avis.

Den ene, en 23 år gammel mann, er omtrent 160 centimeter høy, har kraftig kroppsbygning, lyseblondt hår og grå øyne. Den andre, en 35 år gammel mann, er omtrent 180 centimeter høy, har middels kroppsbygning, blå øyne og kort lyseblondt hår. Begge snakker Sauda-dialekt.

Mennene ble sist observert lørdag 5. juni, og forsvant under en tur til Oslo. Begge tilhører narkotikamiljøet i Sauda, og den ene skulle møte i rettsforhandlinger i Oslo.

- Han skulle ha et møte med sin forsvarer dagen før rettsmøtet, men møtte heller ikke opp til dette, sier Myklebust.

Han mener at det også er en mulighet at de to har stukket av fra dette rettsmøtet. 35-åringen er formelt etterlyst av sine pårørende.

Mobiltelefonene har hele tiden vært avslått, og det har ikke vært bevegelser på bankkontoene deres. Politiet har søkt Post- og teletilsynet om å få sjekke når og hvor telefonene sist var i bruk, og venter nå på svar fra tilsynet.

Foreløpig har ikke politiet gått ut med navn og bilde av de to mennene, men håper likevel på tips fra publikum. De to mennene kjørte en plommerød Opel Omega med kjennetegn HB 44968 da de forsvant.

(NTB)