Nord-Wales:

Sporløst forsvunnet

Ingen har sett de fire unge mennene siden søndag, ifølge politiet i Nord-Wales.

SAVNET: Disse fire unge mennene er meldt savnet av det lokale politiet. Foto: Nord-Wales' politi / Skjermdump fra X
SAVNET: Disse fire unge mennene er meldt savnet av det lokale politiet. Foto: Nord-Wales' politi / Skjermdump fra X Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag gikk politiet i Nord-Wales i Storbritannia ut med en savnetmelding gjeldende for fire unge menn, på X.

Jevon Hurst, Harvey Owen, Wilf Henderson og Hugo Morris ble sist sett søndag morgen 19. november, reisende i en sølv Ford Fiesta.

- Jeg har panikk

Det pågår en stor leteaksjon, og politiet opplyser til det lokale mediet Wales Online at de blant annet har søkt i områder med helikopter, uten funn.

Moren til Harvey Owen har delt politiets savnetmelding på sin Facebook-profil. Hun trygler etter hjelp fra publikum.

- Jeg har panikk. En av disse guttene er min sønn. Vær så snill, vær så snill, vær så snill og del og tagg alle i Wales, eller ta kontakt dersom du har informasjon, skriver moren.

Natt til søndag 13. august norsk tid ble fire australiere meldt savnet fra en surfetur i Indonesia, hvor de skulle feire 30-årsdagen til en av dem, Elliot Foote. Video: Instagram/Ben Cradock. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

Ingen livstegn

I savnetmeldingen skriver politiet at de ønsker tips dersom noen har sett noe. De skriver også at de er bekymret.

Ifølge Wales Online skal de unge mennene ha vært på en campingtur. Da de ikke kom hjem til avtalt tid, ble politiet kontaktet.

Ingen av de savnede skal ha kontaktet venner eller familie etter at savnetmeldingen ble offentliggjort, ifølge Daily Mail.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer