Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spørsmål og svar

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Tidligere forsvarsminister Kristin Krohn Devold har konsekvent avvist å svare på spørsmål etter at hun gikk av. Alle henvendelser har hun henvist til Forsvarsdepartementet. I går trykket Aftenposten et innlegg av Krohn Devold under tittelen «Påstander og fakta i kampanje mot meg». Den går vi ut fra er hennes egen. Formen kan tyde på det.
  • På reportasjeplass i avisa gjengis innholdet i innlegget, men nå satt inn i en noe større sammenheng enn i Krohn Devolds egen. Reportasjen avsluttes med opplysningen om at Krohn Devold har avslått å svare på utdypende spørsmål. Vi forstår Aftenpostens behov for å stille utdypende spørsmål. Krohn Devolds innlegg etterlater flere slike enn svar. Men det går en linje her fra hennes tid i regjeringen Bondevik og som fast gjest i Stortingets kontrollkomité. Hennes virkelighet hadde ofte færre berøringspunkter med andres enn det som er vanlig også i politikkens verden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling