Hagen-forsvinningen:

Spørsmålene politiet nekter å svare på

Hvem ringte Anne-Elisabeth Hagen dagen hun forsvant? Og hva gjorde politiet ved milliardær Tom Hagens hytte etter at kona hans ble borte? Dette er bare noen av spørsmålene politiet nekter å svare på i den antatte bortføringssaken.

BORTE: Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem for snart åtte måneder siden. Fremdeles holder politiet kortene tett til brystet. Foto: Privat
BORTE: Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem for snart åtte måneder siden. Fremdeles holder politiet kortene tett til brystet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Spørsmålene har vært mange, men svarene få hos politiet etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant sporløst fra sitt hjem i Sloraveien 4 i Lørenskog. Nesten åtte måneder seinere er det fremdeles ingen som kan svare på hvor 69-åringen, som politiet mener ble bortført mot sin vilje, befinner seg.

De siste ukene har det kommet fram at politiet har kontroll på Hagens telefon, som ble brukt kort tid før hun forsvant. Samtidig har det i flere måneder blitt jobbet med å spore opp en grå SUV-lignende bil som ble observert ved boligen i Lørenskog i samme tidsrom som politiet mener 69-åringen ble bortført.

Fremdeles er ikke bilen funnet.

Holder kortene tett

Med det som utad framstår som lite utvikling og framgang i etterforskningen, har også politiets svar på pressens spørsmål blitt færre. I et nytt intervju med Dagbladet, ønsker ikke politiinspektør Tommy Brøske å kommentere en rekke av spørsmålene som stilles i forbindelse saken.

Et av disse omhandler Hagens siste livstegn på dagen hun forsvant - en telefonsamtale til et familiemedlem.

- Kan dere si hvem dette var?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer