Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sportsstuene i Oslomarka stenges

Oslo kommune stengte fredag de elleve sportstuene som kommune eier i Oslomarka. Dette gjøres for å hindre pregning av koronaviruset.

OSLO: Nærmest folketomt ved Sinober sportsstue. Serveringsstedet er steng for å hindre spredning av coronavirus, noe som sammen med skralt skiføre trolig gjorde at færre enn vanlig besøkte det populære utfartsstedet i finværet.
Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix
OSLO: Nærmest folketomt ved Sinober sportsstue. Serveringsstedet er steng for å hindre spredning av coronavirus, noe som sammen med skralt skiføre trolig gjorde at færre enn vanlig besøkte det populære utfartsstedet i finværet. Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix Vis mer

Ifølge kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien vurderer kommunen situasjonen slik at det ikke er mulig å holde sportsstuene åpne i tråd med de retningslinjene som er gitt.

Dette gjelder sportstuene på Sandbakken, Rustasaga, Mariholtet, Lilloseter, Finnerud, Linderudkollen, Sinober, Skullerudstua, Tryvannstua, Trollvannstua og Ullevålseter.

- Det er forståelig at mange har behov å lufte seg i løpet av dagen, og derfor ønsker å bruke nærmarka. Det viktigste er at folk da holder avstand, og ikke samler seg i større grupper, sier kommunikasjonsdirektøren.

Hele Norges coronakart