Språkproblemer førte til at ambulansen ble varslet seint

Kritisk og ustabilt for 13-åringen.

FØRSTEHJELP:   Politi og helsepersonell på stedet der den 13 år gamle jenta ble oppdaget etter å ha blitt slpt fire kilometer under en bil. Foto: TOR KEISER.
FØRSTEHJELP: Politi og helsepersonell på stedet der den 13 år gamle jenta ble oppdaget etter å ha blitt slpt fire kilometer under en bil. Foto: TOR KEISER. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Tilstanden er kritisk og ustabil, og hun får intensiv behandling.Dette er den siste helserapporten fra brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssykehus om den 13 den år gamle jenta som ble hengende under en bil flere kilometer torsdag, på hjem fra skolen på Slemmestad.

Rapporten fra de medisinsk ansvarlige er gitt klokka 14.30 i dag, og tilstanden er den samme som sykehuset informerte om 23.30 i går.

- Etter anmodning fra familien vil sykehuset heretter bare gi en rapport om dagen, sier kommunikasjonsrådgiver Linda Hilland til Dagbladet.

Etter to dagers etterforskning har politiet ennå ikke fått full klarhet i hvordan ulykken skjedde. Men lensmannen har fått større klarhet i hvorfor det gikk så lang tid før politi og helsepersonell ble varslet.

Kunne ikke norsk - ringte mannen- Kvinnen som kjørte den den ene ulykkesbilen, kan ikke norsk. Derfor prøvde hun først å få tak i mannen som. Han var på jobb i Oslo, forteller lensmann Erling Arne Meek i Røyken til NRK Østlandssendingen.

Han har også fått en grei forklaring av hvordan den 28 år gamle kvinnen i bilen har opplevd situasjonen. Men lensmannen har likevel ikke funnet svar på alle spørsmål om hvordan det var mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer