Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spregningsulykke i Buskerud. Måtte kaste seg i dekning da det ble blåst hull i veggen

Etterforsker saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Litt før klokka 11 torsdag formiddag, meldte politiet i Buskerud på Twitter at det hadde vært et sprengningsuhell i Klokkerenga i Hole en time i forveien.

Operasjonsleder Torstein Gustad forteller til Dagbladet at det var en «betydelig sprengning», og at skadene er deretter.

- Det er ett hus der det er betydelige skader. Det er blant annet hull i vegg og flere knuste ruter. I tillegg er det mindre skader på tre andre hus, sier han.

Han forteller videre at det ikke var noen inne i husene som er berørt, men at vedkommende som meldte om hendelsen befant seg utenfor huset som er hardest rammet. Heldigvis kom ingen til skade.

- Melder måtte kaste seg i dekning, så for vedkommende er det tydelig at dette var dramatisk, sier Gustad.

Arbeidstilsynet er varslet om hendelsen, og vil sammen med politiet arbeide med å finne ut hva som gikk galt.

- Vi behandler stedet som et åsted, og vi vil nå gå gjennom planer og sjekke at alt har vært på plass, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling