Sprengte minibank i natt

Nyttårsaften var en time gammel da tre personer sprengte en minibank ved Ullevaal Stadion i Oslo. Etterpå tente de på fluktbilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rett før klokka ett i natt fikk politiet melding om at det var mennesker som oppførte seg mistenkelig ved minibanken i idrettsbygget Domus Athletica ved Ullevaal Stadion.

Mens politiet hadde vitnet på tråden, hørte politivakta at det smalt i bakgrunnen. Tre menn ble observert på stedet både før og etter sprengningen, men de klarte å komme seg unna før politiet kom fram.

Politiet ble fortalt at ranerne forsvant i en svart Chrysler. 10 minutter etter at minibanken gikk i lufta ble denne funnet i Blindernveien ikke langt unna.

- Den står i full fyr, sa et vitne som ringte Dagbladet.no i natt.

Ifølge politiet er bilen, som ble stjålet i Oslo sentrum natt til tirsdag, helt utbrent.

Kriminalteknikere startet likevel arbeidet med å finne spor i natt, både i den utbrente bilen og i den sprengte minibanken.

Ifølge NTB gikk fargepatronene av i sprengningen, noe lokalet bar preg av. Bortsett fra malingen er det ikke andre skader i bygget.

- Det er foreløpig uklart hvor mye penger ranerne fikk med seg, sa operasjonsleder Finn Belle til Dagbladet.no i 5-tida i natt.

Politiet vet ikke hvordan ranerne kom seg videre etter at de tente på Chrysleren.

SPRENGT: Minibanken fikk hard medfart, men det er foreløpig usikkert om ranerne fikk med seg noen penger.