Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sprengte seg for den store kjærligheten

Da kvinnen han elsket giftet seg med en annen, festet han bomber på kroppen og dro til bryllupet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det som skulle være en festdag ble snudd til tragedie i den indiske byen Hardoi.

Da han ikke fikk kvinnen han elsket, tok følelsene overhånd for den 28 år gamle elektrikeren Netrapal Singh. Han bandt hjemmelagde bomber til kroppen og ikledde seg kvinnesari for å ikke bli gjenkjent.

Deretter dro han til bryllupet, der kvinnen han elsket var i ferd med å gifte seg med en annen mann.

Brudens familie forventet at Singh kunne komme til å dukke opp for å lage bråk. Derfor ble han tross kvinneklærne gjenkjent i det han var på vei bort til brudgommen.

Flere slektninger av bruden grep inn og dyttet 28-åringen bort fra brudgommen. Like etter gjorde han det slutt ved å sette av sprengladningen.

- Fem medlemmer av brudens familie ble skadet, sier politimann Vikramaditya Sewar til nyhetsbyrået AP.

28-åringen selv døde momentant.

Verken bruden eller brudgommen kom til fysisk skade. Politiet sier brudens familie står fast ved at Singhs kjærlighet var ensidig, og at hun aldri oppmuntret ham eller følte det samme tilbake.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling