Spritdunker hos avdøde

Politiet i Moss tror to personer har mistet livet etter å ha drukket forgiftet sprit. En mann er siktet for å ha solgt dødsspriten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Moss frykter at to personer kan ha dødd etter å ha drukket forgiftet sprit.

- Det ble funnet like spritkanner hjemme hos de døde. De er sendt til obduksjon, men vi har ikke fått et endelig svar ennå, sier politiinspektør Jon Aga i Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Den antatte hovedmannen ble i ettermiddag varetektsfengslet i 14 dager mistenkt for å ha solgt forgiftet sprit i Moss. Det har en strafferamme på 21 års fengsel.

Politiet har ikke fått melding om at flere personer er blitt syke etter helga. Flere personer har vært involvert i saken, men de er nå løslatt. Politiet vil ikke utelukke at flere blir pågrepet i denne saken, men regner det ikke som nært forestående.

Minst ni personer er blitt syke etter å ha drukket metanol i Mosse-distriktet. Obduksjonene vil vise om den også har kostet liv.

Den ene av de to døde mennene ble ifølge Moss Avis funnet 4. september i år, det vil si flere dager før politiet slo offentlig alarm om den livsfarlige spriten. Det andre mistenkelige dødsfallet ble oppdaget 9. eller 10. september.

Politiet utelukker ikke at de vil finne flere ofre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer