Spylte den nyfødte ned i do

Redningsmannskapene trodde knapt hva de så.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Han har fått kallenavnet Xiaoxiao (Bittelille), og har allerede opplevd sitt livs drama. Et drama som nå er blitt en av de store adventshistoriene som går verden rundt.

Minutter etter fødselen skal den lille gutten ha blitt spylt ned i do, kanskje av sin egen mor, og forsvant i avløpet. En forbipasserende hørte så spedbarnsgråt fra kloakken under gata, og ringte redningstjenesten. Da redningsarbeiderne fjernet et kumlokk, fant de lille Xiaoxioa liggende på ryggen i vann i et lite og trangt kloakkrør.

Navlestrengen på Hendelsen fant sted i Suide i den kinesiske provinsen Shaanxi. Selv om den kan virke utrolig, skal det hele være en julehistorie fra virkeligheten.

- Det ble et kappløp med tida fordi noen kunne ha trukket ned eller helt noe i kloakken. Eller babyen kunne blitt snudd og havnet med ansiktet ned i det skitne vannet og druknet. Samtidig ville vi ikke slå i stykker avløpsrøret fordi også det kunne skade eller drepe babyen. Derfor måtte vi bruke ulike verktøy for lirke ham mot åpningen og trekke ham ut, sier brannleder Li Zhi til kinesiske medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer