Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spylte ut garasje ved åstedet på Manglerud. Tydelige blodspor på fortauet på Grønland

To personer knivdrept i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det pågår en full politijakt etter at to personer ble knivdrept med kort mellomrom i dag tidlig i Oslo.

Politiet driver med omfattende søk, men ingen er pågrepet.

Politiet fikk melding om knivstikking på Manglerud 07.38, og deretter på Grønland 08.21. Politiet undersøker om det kan være sammenheng mellom de to knivdrapene, og ingen er pågrepet.

Har du tips, bilder, video eller innspill? Last opp videoen din til DBTV-desken, ring oss på 24 00 00 00, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

Blodspor Knivdrapet på Grønland skjedde like utenfor et gatekjøkken i Breigata på Grønland, og en mann ble erklært død kort tid etter meldingen kom inn.

Åstedet er rundt 100 meter fra T-banestasjonen.

Ifølge Dagbladets reporter på stedet er det tydelige blodspor og en blodpøl på fortauet ved åstedet.

Like ved åstedet er det funnet en dunjakke på en stol i tillegg til en bag med mye innhold ved siden av.

Politiet har merket åstedet med en rekke gule skilt, og har en politisperring rundt området.

- Det er flere politifolk på stedet, og krimteknikere jobber her nå, blant annet med å ta bilder. Folk som går rundt her skjønner ikke helt hva som har skjedd, og ikke alle naboer har sluppet inn i leilighetene sine, sier Dagbladets reporter på stedet, Matias Ytterstad.

Sperret av garasje På åstedet på Manglerud har politiet satt opp sperringer på knappe hundre meter. Knivstikkingen på stedet ble meldt klokka 07.38, og en kvinne ble erklært død kort tid siden.

Krimteknikere og et stort politioppbud er på stedet som ligger ved et utendørs garasjeanlegg like ved sentrum av Manglerud.

Dagbladets reporter Ralf Lofstad står ved politisperringene i bakken ovenfor garasjeanlegget.

- Det er i underkant av ti politifolk og to-tre teknikere på stedet her nå. Teknikerne har en stor hvit varebil nede ved åstedet. Akkurat nå driver teknikerne på inne i en av garasjene, og går inn og ut derfra, sier Lofstad.

BAG FUNNET: En bak og en dunjakke ble funnet ved åstedet utenfor et gatekjøkken i Breigata på Grønland i Oslo. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
BAG FUNNET: En bak og en dunjakke ble funnet ved åstedet utenfor et gatekjøkken i Breigata på Grønland i Oslo. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Like etter 10.30 kom brannvesenet til stedet. Brannbilen var på stedet og spylte ut en av garasjene som ligger like ved åstedet.

Like før klokka 11.00 forlot politiet, krimteknikerne og brannvesenet åstedet på Manglerud.

KNIVDREPT: En kvinne ble i dag tidlig funnet knivdrept på Grønland. Her arbeider politiet og krimteknikere på åstedet. 
Foto: Endre Vellene / Dagbladet
Foto: Endre Vellene / Dagbladet
KNIVDREPT: En kvinne ble i dag tidlig funnet knivdrept på Grønland. Her arbeider politiet og krimteknikere på åstedet. Foto: Endre Vellene / Dagbladet Foto: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media