Spytting og biting, fyll med motorsag og opera på full guffe

Natt til søndag har vært travel for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Natt til søndag har vært travel for lovens lange arm. Fyll, vold, utforkjøringer, ufinheter og musikk som har forstyrret natteroen er gjennomgangsmelodien.

I Trondheim var det så mye slåssing at politiet nesten mistet oversikten.

- Ei travel natt i sentrum. Over gjennomsnittet mange meldinger om slagsmål. Mange har nok ringt politiet uten å få svar. Det beklager vi, skriver operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt på Twitter.

- Ingen er blitt alvorlig skadd, men vi har bra med folk i arresten. 15 personer er nok litt over gjennomsnittet, men de fleste av dem er nok snille når de er edru, sier Kimo til NTB.

Kanskje gjelder det også mannen som ble anmeldt etter at han tisset på en politibil i Nordre gate. I Vestfold ble en 20-åring forøvrig pågrepet for å ha både spyttet og bitt polititjenestemenn.

Ikke alkoholfritt Flere steder landet rundt har folk ufrivillig måttet teste ut politiets overnattingsmuligheter. Rogaland politidistrikt melder om elleve personer i arresten.

I Egersund ble en 33 år gammel mann satt i arresten etter både å ha vist fram sine edlere deler og sparket en vakt på et utested.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer