SSB-striden:

SSB-sjefen skal i nytt møte med Siv Jensen fredag

SSB-sjef Christine Meyer møtte onsdag på kontoret til finansminister Siv Jensen (Frp) for å diskutere omorganiseringen i byrået. Det blir et nytt møte på fredag.

INN PÅ TEPPET: SSB-sjef Christine Meyer møtte onsdag på kontoret til finansminister Siv Jensen (Frp) til et nytt møte for å diskutere omorganiseringen i byrået.

Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
INN PÅ TEPPET: SSB-sjef Christine Meyer møtte onsdag på kontoret til finansminister Siv Jensen (Frp) til et nytt møte for å diskutere omorganiseringen i byrået. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SSB-sjef Christine Meyer var ute i god tid til dagens møte som skulle starte i Finansdepartementet klokka 8.15. Ved 10.30-tida melder Aftenposten at hun forlot møtet ut bakveien, uten å snakke med pressen.

På forhånd var det ventet at SSB-sjefen ville komme med sitt forslag til løsning på striden rundt omorganiseringen av Statistisk sentralbyrå (SSB).

SSB-sjef Christine Meyer sier situasjonen rundt byrået er komplisert, og at hun skal i et nytt møte med finansminister Siv Jensen (Frp) fredag denne uka.

- Jeg har hatt et godt møte med finansminister Siv Jensen i dag. Vi har diskutert tiltak for å skape ro rundt omorganiseringsprosessen i SSB. Situasjonen er fortsatt komplisert og vi trenger noe mer tid. Jeg ser fram til å diskutere dette videre i et nytt møte med finansministeren på fredag, het det i e-posten.

Ingen konklusjon

Jensen møtte også Meyer til en samtale i Finansdepartementet sist mandag. Der orienterte SSB-direktøren om omstillingsarbeidet i byrået, men en konklusjon ble ikke trukket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer