- Stå på, nye seil venter

Det strømmer inn med hilsener til kong Harald, etter at det i dag ble kjent at han har kreft. Send din hilsen her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem timer etter at Dagbladet.no hadde gjort det mulig å sende hilsener til kongen, hadde det allerede kommet inn 400 innlegg med ønsker om god bedring. Det strømmer inn med hilsener fra nordmenn over hele verden, og de er skrevet av alt fra barn til pensjonister.

Her er et lite utvalg:

- Tenner et lys i stua mi, for deg og din familie, hilsen tidligere nordsjødykker.

- Kjære Kong Harald. Jeg tror du er sterk nok til å klare dette. Med støtte fra din kone og dine fantastiske barn og svigerbarn går dette bra. Du har også hele folkets støtte, hilsen en nordmann i utlandet.

- Jeg vil på det sterkeste ønske vår kjære konge en riktig vellykket operasjon og en god bedring fremover. Håper du blir helt frisk. Vi trenger deg alle enda i mange år fremover, skriver Bjørn.

- God bedring. Dette går sikker bra. Du er en flott konge, og vi tenker på deg og dine i dager som disse, skriver Arne.

- Kjære Kong Harald. Ønsker deg lykke til og håper av hele mitt hjerte at dette går bra. =) Stoooor god-bedringsklem fra Anette.

- Kjære, Deres Majestet Kong Harald V! Vi føler med deg og ønsker en god uke før operasjon og et vellykket inngrep! Vis din styrke og vi er med deg i tanker og bønn ! Lykke til, skriver Geir.

- Sjømannskirken i Houston sender sine varmeste hilsener med ønske om god bedring for vår konge. Vi vil også kongen og den kongelige familie en god adventstid, en velsignet julehøytid og et riktig godt nytt år.

- Stakkars deg som ligger i sykesenga. Håper at du snart blir frisk, skriver Harald (7 år).

- God bedring Kongen! Håper du blir frisk snart, ble lei meg når jeg hørte du hadde kreft:( Hilsen Renate fra Drammen.

- Det er synd at du e syk... Bli frisk snart... koz j 13

- Stå på JuniorLaffen! Nye seil venter!

Tidligere i dag møtte kronprinsen pressekorpset utenfor Stortinget. Der fortalte han at kongen var rørt over all støtten fra det norske folk.

- Kongen har bedt meg fortelle at han setter pris på hilsener og all omtanke. Dette var ikke noe hyggelig budskap å få, men vi er glad for at legene melder om gode prognoser. Legene er optimistiske og kongen blir frisk, sa Haakon til NTB.

NYE SEIL VENTER: Kong Harald fotografert i 1998 med sin seilbåt «Fram X».