Stabilt for brannskadd mann

Tilstanden er stabil for en 28 år gammel mann som ble pågrepet av politiet, sterkt forbrent, ved en brennende båt i Moss fredag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som er fra Råde, er en kjenning av politiet. Ifølge Moss Avis kom 28-åringen til Fiske havn ved 6.30-tiden fredag morgen i en stjålet båt. Av ukjente grunner la mannen båten sin inntil en 25 fots lang plastbåt og gikk om bord.

- Han er mistenkt for å ha forsøkt å stjele bensin eller for forsøk på å stjele båten. Det er klart at det ikke er noen forbindelse mellom mannen og eieren av båten, sier sjef i etterforskningsseksjonen ved Moss politidistrikt, Øivind Sveistrup, til NTB.

28-åringen ble pågrepet av politiet da de rykket ut til den brennende båten. På kaia like ved kom mannen gående politibilen i møte, trolig i sjokk og med store brannskader.

Etter først å ha blitt lagt inn på Moss sykehus, ble 28-åringen overført til brannskadeavdelingen på Haukeland Sykehus i Bergen.

- Mannen er påført flammeskader over hele kroppen. Han fikk ikke livstruende skader og tilstanden er stabilisert, sier vakthavende kirurg Hans Christian Sylvester-Jensen ved Haukeland til NTB.

Politiet har ennå ikke fått forhørt mannen og vet dermed ikke hva han gjorde om bord i plastbåten, eller hvorfor den begynte å brenne.

(NTB)