Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stabilt i Russland

Russlands nye statsminister Vladimir Putin presenterte medlemmene i sin regjering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russlands nye statsminister Vladimir Putin presenterte mandag medlemmene i sin regjering. Flere av dagens ministre får beholde jobbene sine.

Sergej Lavrov og Aleksej Kudrin fortsetter som henholdsvis utenriksminister og finansminister, mens Anatolij Serdjukov får beholde stillingen som forsvarsminister. Det melder flere russiske nyhetsbyråer.

Putins tidligere visestabssjef Igor Setsjin får tittel som visestatsminister, mens tidligere administrasjonssjef i Kreml Sergej Sobjanin blir Putins stabssjef i den nye regjeringen.

Da den nybakte statsministeren leste opp listen over regjeringens medlemmer mandag, ble det også klart at energi- og industridepartementet deles i to, og at det opprettes et nytt departement for turisme og idrett.

(NTB)

Foto: Dmitry Astakhov/AP
Foto: Dmitry Astakhov/AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling