Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stacey (14) forelsket seg i mors kollega (46)

I fire dager har den 14-årige britiske jenta vært på rømmen med David Milner. I dag ble de to funnet, tydelig forelsket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På torsdag forsvant 14-årige Stacey Champ fra hjemmet sitt i Kent i England med 46-årige David Milner.

Tenåringsjenta har kjent Milner i mellom 18 måneder og to år. De to møttes gjennom Staceys mor, som tidligere jobbet sammen med 46-åringen.

Sjekket inn som ektepar

I fire dager har politiet jaktet på de to rømlingenene, og hele Storbritannia har vært bekymret for hva som kan ha skjedd ungjenta. Nå viser det seg at hun antakeligvis ikke har lidd noen overlast.

Tenåringen og Milner ble i dag tidlig funnet av politiet i en landsby på det skotske høylandet. De to ble sett av et skotsk par som så den etterlyste bilen og varslet politiet.

De to har tilbrakt minst to netter på et hotell i Blackpool som ektepar. Personalet på hotellet i Blackpool sier at paret sjekket inn som «Mr and Mrs Thomas» på torsdag. De sjekket ut lørdag ettermiddag. De ansatte la ikke noe særlig merke til de to, og sier de så ut som et helt vanlig par.

- Jeg kunne ikke tro det da de sa hun var 14 år. Hun så mye eldre ut, sier Lena, som jobber med å vaske rommene på hotellet til BBC.

- Jeg serverte dem frokost på fredagen, og de så ut til å ha det fint. Det så ikke ut som hun ble holdt mot sin vilje eller noe sånt.

En annen kvinne som så Stacey og David i Blackpool mener de to introduserte seg som et gift par på 22 og 37 år.

- Hun så ung ut til å være 22. Hun holdt hånden hans og lo og så forelsket ut, sier Julie Barton til SkyNews.

- Alarmklokkene ringte ikke. Man ser an folk på ansiktene deres, fortsetter Barton.

Lang reise

En hvit bil som tilhørte Milerns arbeidsgiver Beach Communications skal ha blitt brukt da de to rømte. Den ble funnet på en togstasjon i Bristol. På søndag opplyste politiet at paret hadde kjøpt en brukt, rød Golf i Blackpool. Opplysningene kom etter at personen som solgte dem bilen kontaktet politiet. Bilnummeret ble også gitt videre.

Politiet tror paret fortsatte til Blackpool etter dette med tog. Flyplasser og stasjoner rundt om i landet fikk beskjed om å se etter Stacey i tilfelle de to forsøkte å dra utenlands.

Mer enn 1000 pund ble tatt ut av Milners bankkonto før de dro.

Angela Champ gikk på lørdag ut i media og bønnfalte datteren om å komme hjem.

- Jeg vil bare at du skal komme hjem. Jeg elsker deg og savner det, du er ikke i trøbbel. Vær så snill og kom tilbake. Bare la meg få vite at du er ok, så en gråtkvalt mor.

Nå får hun datteren sin hjem igjen.