Stacey (14) forelsket seg i mors kollega (46)

I fire dager har den 14-årige britiske jenta vært på rømmen med David Milner. I dag ble de to funnet, tydelig forelsket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På torsdag forsvant 14-årige Stacey Champ fra hjemmet sitt i Kent i England med 46-årige David Milner.

Tenåringsjenta har kjent Milner i mellom 18 måneder og to år. De to møttes gjennom Staceys mor, som tidligere jobbet sammen med 46-åringen.

Sjekket inn som ektepar

I fire dager har politiet jaktet på de to rømlingenene, og hele Storbritannia har vært bekymret for hva som kan ha skjedd ungjenta. Nå viser det seg at hun antakeligvis ikke har lidd noen overlast.

Tenåringen og Milner ble i dag tidlig funnet av politiet i en landsby på det skotske høylandet. De to ble sett av et skotsk par som så den etterlyste bilen og varslet politiet.

De to har tilbrakt minst to netter på et hotell i Blackpool som ektepar. Personalet på hotellet i Blackpool sier at paret sjekket inn som «Mr and Mrs Thomas» på torsdag. De sjekket ut lørdag ettermiddag. De ansatte la ikke noe særlig merke til de to, og sier de så ut som et helt vanlig par.

- Jeg kunne ikke tro det da de sa hun var 14 år. Hun så mye eldre ut, sier Lena, som jobber med å vaske rommene på hotellet til BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer