HADDE EGEN ØVELSE: I barnehagen til treåringen driver de med sikkerhetsøvelse, i tilfelle et terrorangrep eller en skyteepisode skulle finne sted. Video: CNN Vis mer

Stacey trodde datterens (3) påfunn var morsomt: - Da jeg forstod hva hun gjorde, brøt jeg sammen

Hadde sin egen sikkerhetsøvelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Stacey Wehrman Feeley så at datteren på tre år hadde plassert seg oppå doskålen på toalettet hjemme, fant hun kjapt fram kameraet.

Men hun var ikke klar over hva hun faktisk hadde tatt bilde av.

«Jeg tok i utgangspunktet bildet fordi jeg trodde det var morsomt. Jeg skulle sende det til mannen min for å vise ham hva den rampete treåringen vår hadde funnet på. Men i det øyeblikket hun fortalte meg hva hun drev med, brøt jeg sammen», skriver moren på Facebook.


- De voker opp basert på deres avgjørelser

Det viste seg nemlig at treåringen på egenhånd gjennomførte en sikkerhetsøvelse, slik som de gjør det i barnehagen hennes.

- Jeg har brukt mye tid på å engasjere meg i kampanjer for strengere våpenlover. Egentlig skulle jeg bare dele bildet med familie og venner, for å gi dem et innblikk i hva som gjøres og hvordan barnet mitt påvirkes av tingene som foregår i dag, sier Stacey Wehrman Feeley i et intervju med CNN.

Se hele intervjuet i videoen øverst i saken.

«Politikere - ta en titt. Dette er deres barn, deres barnebarn, deres oldebarn, og barn av mange framtidige generasjoner. De kommer til å leve livene sine og vokse opp, basert på de avgjørelsene dere tar. De er nesten ikke tre år gamle, og de gjemmer seg i toalettbåser, stående oppå doen. Jeg skjønner ikke hva som er vanskeligst for dem? Å være stille over en lengre periode eller å klare å holde balansen uten å la foten synes under døra?», skriver moren videre i Facebook-innlegget sitt.

- Håper noen føler skam

Det er nå delt nesten 10 000 ganger, og mer enn 800 mennesker har kommentert.

Flere hundre kommentarer har kommet inn i løpet av det siste døgnet.

«Jeg kjenner deg ikke, men en venn av meg delte innlegget ditt, og det rørte meg. Jeg håper det får over ti millioner delinger og at noen politikere på en eller annen måte føler skam og anger for avgjørelsene de har gjort, og at de tar noen beslutninger som får slutt på den tragiske situasjonen vi er i», skriver én.

Stacey Wehrman Feeley delte bildet tre dager etter Orlando-massakren, der 49 mennesker ble drept og 50 skadd.