Stadig flere amerikanere er uten helseforsikring

Fire millioner flere enn for to år siden.

KONGRESSEN SOM VIL REVERSERE HELSEREFORMEN : President Barack Obama ville sikre 32 millioner flere amerikanere helseforsikring gjennom sin reform, men nå er nesten 59 millioner uten en slik forsikring. Det er fire millioner flere enn for to år siden. Flertallet i den nyvalgte Kongressen, som i januar flytter inn i Capitol Hill (bildet), vil ikke ha noe av den vedtatte statlig finansierte helseforsikringen. Foto: Jonathan Ernst/REUTERS.
KONGRESSEN SOM VIL REVERSERE HELSEREFORMEN : President Barack Obama ville sikre 32 millioner flere amerikanere helseforsikring gjennom sin reform, men nå er nesten 59 millioner uten en slik forsikring. Det er fire millioner flere enn for to år siden. Flertallet i den nyvalgte Kongressen, som i januar flytter inn i Capitol Hill (bildet), vil ikke ha noe av den vedtatte statlig finansierte helseforsikringen. Foto: Jonathan Ernst/REUTERS. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer