<strong>KOM I MÅL:</strong> Her løper Sportsklubben Vidar inn til seier for kvinner på  i Holmenkollstafetten på Bislett Stadion i Oslo i ettermiddag. Men stafetten kombinert med Bjørvika-utbyggingen har blitt den rene hinderløypa for trafikantene i Oslo. 

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KOM I MÅL: Her løper Sportsklubben Vidar inn til seier for kvinner på i Holmenkollstafetten på Bislett Stadion i Oslo i ettermiddag. Men stafetten kombinert med Bjørvika-utbyggingen har blitt den rene hinderløypa for trafikantene i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Stafett og Bjørvika skaper store problemer i Oslo sentrum

Har blitt rene hinderløypa for trafikantene i Oslo

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Omleggingen i Bjørvika og Holmenkollstafetten skaper store utfordringer for trafikken i Oslo denne helga. La bilen stå, lyder oppfordringen fra politiet.

Særlig Bjørvika gjør man lurt i å holde seg helt og holdent unna hele helgen. Der foregår det nå så store omfattende arbeider at Statens vegvesen har stengt det meste av området.

- Unngå Bjørvika - Vår henstilling til bilistene nå er at de skal unngå Bjørvika for enhver pris. Der blir alt stengt, bortsett fra atkomst til operaen og til eiendommene. Skal man likevel til sentrum, bør man følge omkjøringsskilt fra innfartsveiene eller bruke kollektivt, sier kommunikasjonsrådgiver Eystein Hanssen til NRK.

Lørdag ettermiddag var det saktegående kø på de veiene som var åpne.

Spesielt sørfra inn fra Mosseveien står trafikken. Kommer du sørfra og skal inn til Oslo sentrum, unngå Mosseveien og kjør heller E6 om Ryen, melder Vegvesenet.

Snart ferdig Omleggingen i Bjørvika markerer at arbeidene med Dronning Eufemias gate og Kong Håkon 5s gate, som har pågått i tre år, nå går mot slutten. Dronning Eufemias gate forbi Barcode åpner for trafikk søndag morgen klokka 6.

- Vi er glade for at trafikantene i Bjørvika endelig kan ta den nye, flotte gaten i bruk, forteller prosjektleder Grete Tvedt i Statens vegvesen.

Søndag ettermiddag gikk Holmenkollstafetten sin gang på Bislet stadion. Løpstraseen vil være stengt til sistemann kommer inn ved 19-tiden lørdag kveld.
(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer