Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Staff beklager

Advokat Tor Erling Staff beklager sine uttalelser i lommemannen-saken, hvis disse har såret eventuelle overgrepsofre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Advokat Tor Erling Staff beklager sine uttalelser i lommemannen-saken, hvis disse har såret eventuelle overgrepsofre.

Det melder flere medier søndag kveld.

Flere av lommemannens ofre og deres pårørende har gått ut offentlig for å uttrykke avsky mot Staffs kommentarer. Flere forteller at de er svært såret og opprørt.

Reaksjonene har vært voldsomme, der advokaten ble oppfordret til selvmord av en borgerjournalist, og flere andre forsvarsadvokater gikk offentlig ut og tok avstand fra veteranen.

- Jeg vil klargjøre at det aldri har vært mitt siktemål. For meg har det vært avgjørende i forsvaret av min klient at selve siktelsen ikke er av det alvor som politiet kjører på, sier Staff til TV 2.

Han presiserer at han beklager uttalelsene overfor de barna som eventuelt kan ha blitt utsatt for noe galt fra klienten.

- Men jeg beklager kun overfor disse barna, ikke overfor foreldre, onkler, tanter, støtteapparat eller andre voksne. Det er de, sammen med min generasjon, som har vært med på å lage dette systemet, sier han til bt.no.

(NTB)

MED FORBEHOLD: Tor Erling Staff beklager med klare forbehold - hvis noen skulle føle seg støtt av hans bagatellisering av overgrepene den angivelige lommemannen skal ha begått.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media