Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Staff vil sjekke VG-lekkasje om pågripelsen

Mener politiet ville vise hvor flinke de var.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Advokat Tor Erling Staff vurderer å kreve gransking av en mulig lekkasje til VG i forkant av pågripelsen av 55-åringen som politiet mener er «lommemannen».

- De hadde Norges største avis på slep for å vise hvor flinke de er, sier Staff til Bergensavisen.

Staff er advokat for 55-åringen som mandag ble varetektsfengslet i fire uker i lommemannsaken. Nå vurderer han å innrapportere politiet til Spesialenheten for politisaker fordi han mener VG på forhånd visste at klienten kom til å bli pågrepet.

VG sendte 14 medarbeidere fra papiravisen og nettutgaven til Bergen dagen før pågripelsen. Avisen var den eneste som kunne bringe bilder, også levende, fra selve pågripelsen.

Martin Welhaven i Spesialenheten for politisaker avdeling øst sier at de er kjent med en mulig anmeldelse fra Staff.

- Vi forholder oss til dette og vil se alvorlig på en eventuell anmeldelse, sier han.

(NTB)

VURDERER INNRAPPORTERING:  Tor Erling Staff mener politiet tipset VG om pågripelsen for å vise hvor flinke de var. Foto: Lise Åserud / SCANPIX
VURDERER INNRAPPORTERING: Tor Erling Staff mener politiet tipset VG om pågripelsen for å vise hvor flinke de var. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media