Stakk av etter kollisjon

SKI (NTB): Politiet i Follo har siktet en 28 år gammel mann som stakk av etter en front mot front kollisjon på Nesodden i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 28 år gamle bilføreren skal ha vært beruset da han kolliderte med en annen bil like før klokken 20.30. I den møtende bilen satt en familie på to barn og to voksne. Faren, en 44 år gammel mann, ble kjørt til sykehus med skader i bryst og buk. Ved Ullevål sykehus får NTB opplyst at tilstanden for mannen er stabil, og at skadene betegnes som lette. 44-åringen blir likevel liggende til observasjon.

Ved Follo politidistrikt får NTB opplyst at 28-åringen ble pågrepet av politiet natt til i dag. Han var da hjemme i sin bolig.

Politiet i Follo vil i formiddag ta stilling til om 28-åringen, som er en gammel kjenning av politiet, skal fremstilles for varetektsfengsling.

Ifølge vitner sprang 28-åringen til skogs etter kollisjonen. Moren og de to små barna som satt i bilen som 28-åringen kolliderte med, slapp fra ulykken uten fysiske skader, og ble kjørt hjem.

- Bilen ble slengt 64 meter bort fra kollisjonsstedet og gikk rundt. Det er et under at det gikk så bra som det gjorde, sier politioverkonstabel Trond Svenkerud ved Follo politidistrikt.