Stakk av etter påkjørsel. Mann til sykehus med hodeskader og benbrudd

Politiet skal avhøre mistenkt.

(Dagbladet): Klokka 01.57 i natt fikk politiet melding av AMK om at en mann i slutten av tenåra hadde blitt påkjørt i Kapellveien i Oslo.

Operasjonsleder Tor Jøkling forteller Dagbladet klokka 08.30 lørdag morgen at venner av mannen startet hjerte-lunge-redning på stedet etter, påkjørselen.

Bilen kjørte fra stedet.

- Ambulanse kom kjapt til, og den siste meldinga vi har fått er at han var bevisstløs da han ble kjørt til sykehuset. Skadeomfanget er ukjent, sier Jøkling.

I løpet av natta har politiet kommet i kontakt med en som har status som mistenkt etter påkjørselen.

Avhør

Vedkommende er en mann i midten av 20-åra, ifølge Jøkling, og mannen skal nå avhøres av politiet.

Politiet har også beslaglagt en bil, forteller operasjonslederen.

- Vi har undersøkt bilen, og den har noen skader som stemmer overens med hendelsen, sier han.

Politiet er forøvrig ferdig med tekniske undersøkelser på stedet, opplyser han.

Alvorlig skadet

Tidligere i natt opplyste politiet at politiet den skadde mannen var i følge med tre kamerater da han ble påkjørt bakfra.

- Vi fikk beskjed om at det ble gjort hjerte-lungeredning på personen, sa operasjonsleder Line Skott ved Oslo politidistrikt til Dagbladet i natt.

- Fornærmede er kjørt til sykehuset med hodeskader og benbrudd. Han var bevisstløs da han ble kjørt av ambulansen for ikke så lenge siden, sa Skott til Dagbladet like over klokka 03.

Oslo universitetssykehus opplyser at mannen, som er i slutten av tenårene, er alvorlig skadet.

- Tok kontakt

Politiet lyktes ikke i å få noen gode beskrivelser av bilen som kjørte på mannen, men utpå natta kom det et gjennombrudd i saken.

«Vi har trolig funnet rett bil, og en person er pågrepet og vil bli avhørt i forhold til hvilken rolle han har hatt i denne påkjørselen», tvitret politiet.

- Det var en person som tok kontakt og meldte seg. Vi har fått påvist mulig aktuell bil, som nå er tauet inn, sa operasjonsleder Skott i natt.