Stakk av etter påkjørsel

En 24 år gammel mann ligger alvorlig skadet på sykehus etter at han ble påkjørt av et kjøretøy ved Ås i Akershus fredag kveld. Sjåføren stakk fra stedet etter påkjørselen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen pådro seg alvorlige skader i hode og bryst, samt bruddskader, etter at han ble påkjørt fredag kveld. Tilstanden hans var ved 22-tiden fredag stabil.

– Fotgjengeren ble påkjørt på Gamle kongevei mellom E 18 og hovedveien som går gjennom Ås sentrum, ca én kilometer fra Ås kirke. Vedkommende som kjørte på ham kjørte bare videre etter påkjørselen, forteller operasjonsleder Knut Jahr i Follo politidistrikt til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Politiet fikk melding om ulykken klokken 20.40. 24-åringen var bevisst da politiet kom til stedet, men kunne ikke huske stort fra ulykken. Det er derfor usikkert hva slags kjøretøy som kjørte på mannen.

– Vi jobber nå på åstedet for å se på det som ligger igjen av rester på stedet, for å finne ut om disse tilhørte en bil eller en motorsykkel og for å danne oss et bilde av hva som har skjedd, sier Jahr. Politiet har også kalt ut en åstedsgruppe fra Vegvesenet som skal bistå med dette arbeidet.

Det skal ikke ha vært noen vitner til påkjørselen.

(ANB)