Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stakk av fra politikontroll. Kjørte rett inn i politibilen som forsøkte å stoppe ham

Polititjenestemann kjørt til sykehus med skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Én mannlig fører av en bil stakk natt til tirsdag av fra en politikontroll på Bryne i Rogaland. Politiet satte så i gang en jakt etter bilen.

Føreren av bilen satte kursen nordover, og på fylkesvei 44 i Skeiane satte politiet opp en fysisk sperring i veien bestående av to politibiler for å stoppe bilen som hadde stukket av.

Men da bilen kom mot politibilene som sperret av veien, stoppet aldri føreren av bilen og kjørte rett inn i den ene politibilen.

Polititjenestemannen som satt i bilen ble skadet, og er fraktet til sykehuset med det som beskrives som lettere skader, melder Rogaland-politiet på Twitter.

Føreren bilen som stakk av fra politiet, er også fraktet til sykehuset. I denne bilen var det også en kvinnelig passasjer, som etter å ha blitt sjekket av lege ble innsatt i arrest.

- Føreren nektet å stoppe for kontrollen, men ble fanget opp senere, forklarer operasjonsleder i Rogaland-politiet til Dagbladet.

Bakgrunnen for kjøringen er foreløpig ukjent.